19 795 kr
22%

Sauer 100 XTA + Leupold VX-Freedom 3-9x40 + RCC dämpare

19 795 kr Pris 25 352 kr
Paketet innehåller:
Mer information
SKU PK10031
Fabrikat/Varumärke Sauer
Kaliberklass Klass 1
Vapentyp Kulgevär
Varugrupp Vapen

 

Sauer 100 Classic XTA

Låda i smitt stål. Kallhamrad SAUER-pipa. Mattsvart yta. Inre lås med tre kraftiga låsklackar. 60-gradig öppningsvinkel på slutstycket. 3-lägessäkring. Justerbar avtryckare från 1 till 2 kg. Symmetriska greppytor. Tvåradigt magasin. 5+1 skott mini-/standardkaliber. 4 + 1 skott magnumkaliber. Garanterad precision på 99,44 meter: 3-skott sub-MOA. Sauer 100 – Premium blir standard. Sauer 100 har en trestegssäkring för säker och trygg användning. Låda av solitt stål. Kallhamrad SAUER-pipa för sub-MOA-precision. Snabbhanterat, löstagbart 5-skottsmagasin för pålitlig eldkraft och ett justerbar avtryckare 1 till 2 kg. Utrustad med justerbar kolvkam.

 

Leupold Belyst VX-Freedom 3-9x40 TRI-MOA

Leupolds kikarsikten har under många år varit en av storsäljarna i Sverige! Leupolds nya, belysta VX-Freedom serie, ersätter storsäljaren VX-R i Sverige och ger dig ett oerhört kompetent, belyst kikarsikte till ett mycket fint pris!
Leupolds VX-Freedom serie ger dig prisklassens absolut bästa optik med krispiga, klara bilder och en extrem träffsäkerhet! Kort sagt- Du kan förvänta dig att din nya VX-Freedom kommer att leverera samma legendariska Leupold-prestanda och pålitlighet som jägare och skyttar i flera decennier har krävt och förlitat sig på, i kombination med en rad nya och förbättrade funktioner! Leupolds kikarsikten har gjort sig kända för många saker, men bland de viktigaste är att du i en Leupold alltid får ett kikarsikte som är lätt och samtidigt tål tuffa tag! Alla Leupolds sikten testas under extrema förhållanden innan de släpps på marknaden.
Kort sagt- Leupoldsikten är utvecklade för att tåla tuff, praktisk jakt. Vare sig du ska släpa med dig ditt sikte genom täta ungskogspartier, eller om du ska ge dig ut i bergen, så är Leupold ett bra val. Självklart kommer VX-Freedom serien med Leupolds 30 åriga garanti, vilket garanterat ger dig ett kikarsikte som håller en livslängd!

 

RCC Ljuddämpare Nordhunt 

En lätt och effektiv ljuddämpare som passar både hundförare och passkytt. Smidig och välbalanserad. Väger endast 325 gram och gör ett utmärkt jobb!

Tekniska specifikationer:
• Diam: Ø 45mm
• Vikt: 325g

Copyright © Torsbo Handel AB